Maraming salamat! Heel erg bedankt!

De vrijwilligers van Groen Bierbeek en Bruisend Boutersem bedanken iedereen die het afgelopen weekend 23 paletten van meer dan 1 m hoog aan hulpgoederen binnenbrachten ten voordele van de meest hulpbehoevende slachtoffers van de tyfoon Haiyan in de Filipijnen.

“Op het Dorpsplein van Boutersem kregen we zelfs hoog bezoek uit onverwachte hoek! De Sint himself en zijn Pieten hadden, tussen alle andere verplichtingen door, ook aan de kinderen van de getroffen eilanden gedacht met een paar zakken noodhulp. Goede reis verder in Boutersem!” zegt Luc Dua van Bruisend Boutersem.“Wat ons het meest heeft geraakt waren mensen die echt alle kasten en kelders hadden doorzocht met als gevolg dat er bestelwagens en aanhangwagens vol goederen werden afgeleverd. Dit hadden wij niet voorzien, maar met de sympathieke steun van de heer Smets, afgevaardigd beheerder van de firma Transmet, waar wij de goederen mochten opslaan en verpakken op paletten, was dit probleem ook opgelost.” volgens Frederik De Buck van Groen Bierbeek.De transportfirma zal ook voor het vervoer zorgen naar het hoofdkwartier van Wereld Missie Hulp in Boechout, van waaruit op 15 december een container vertrekt richting rampgebied.

Zonder deze 2 organisaties waren de acties in Bierbeek en Boutersem onmogelijk geweest, waarvoor nogmaals hartelijk dank. De weergoden droegen ook hun steentje bij met een verkwikkende zon.

Bruisend Boutersem en Groen Bierbeek danken iedereen die op de een of andere manier aan het welslagen van deze actie heeft meegewerkt. We zijn fier op alle Bierbekenaren en Boutersemnaren.Voor wie het verdere verloop van de actie wil volgen, nodigt Bruisend Boutersem alle geïnteresseerden uit op de nieuwe website www.bruisendboutersem.be waar alle info en foto’s over voorbije maar ook toekomstige acties zullen te vinden zijn. Wie de werking van Groen Bierbeek wil volgen, kan dat hier op www.groenbierbeek.be of op www.facebook.com/groenbierbeek.

 

Tags: